Janet

Hello!

Mitt namn är Janet, och jag är en 27-åring bosatt i Ekenäs, Raseborg, i södra Finland. Här driver jag mitt eget företag JL Fysio med mottagning i gymmet Active Sport Clubs utrymmen, största gymanläggningen i Raseborg.

Jag brinner för allt vad beträffar livsstil, kost och träning i hälsofrämjande syfte, och jag njuter av att jobba heltid inom det hälsofrämjande området. Jag är utbildad fysioterapeut (YH), personlig tränare (FISAF/EHFA) och kostrådgivare (Bergklint education), och därtill kan listan göras lång över avlagda kompletteringskurser inom dessa tre områden. Jag har under 10 år jobbat inom gymbranchen, där jag utöver PT-jobbet även instruerar olika grupptimmar  så som bl a LesMills-program, seniorgymnastik, spinning och vattengymnastik.

Med denna blogg hoppas jag kunna förmedla givande råd, tips och inspiration angående hälsa. Jag förespråkar en hälsosam livsstil vad beträffar alla dess områden såväl fysiskt, psykiskt som socialt, och vill därför dela med mig av min vardag i hopp om att kunna inspirera någon där ute som råkar läsa mina inlägg.

Ifall du är intresserad av att titta närmare på vad jag med mitt företag har att erbjuda så rekommenderar jag dig att ta en titt på JL Fysios hemsida http://www.jlfysio.fi. För än mera aktuella uppdateringar hittar du också JL Fysio på facebook (JL Fysio & PT). Kontakta mig gärna per e-post på adressen JanetL310789@gmail.com för samarbete eller ifall du har några frågor!

Du kan också lyssna på mig och min partner in crime Silje Werner på vår podcast Dynamiska duon – i ärlighetens namn: https://m.soundcloud.com/user-575777991

Är även självständig återförsäljare av FitLines produkter och svarar gärna på frågor angående dessa! Mer information: http://www.6390870.well24.com

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s