Paus från sociala medier

Det är många som ställt mig frågan varför jag inte uppdaterat min blogg på länge. Det värmer mitt hjärta att veta att mina inlägg varit saknade, varför jag faktiskt överväger att försöka komma igång med skrivandet igen. Dock har jag för tillfället inte riktigt något storslaget på hjärnhinnan att skriva om, och några ”det här gjorde jag idag”-inlägg ödslar jag definitivt inte min tid på att skriva… Lika lite som det tilltalar mig att läsa sådana inlägg har jag intresset att skriva det samma helt enkelt… Så till vida att det inte är något riktigt extraordinärt förstås.

Det är trots allt inte bara bloggen som fått eka tyst de senaste månaderna för min del! Även övriga sociala medier av mina har under längre perioder fått stå ouppdaterade. Till en del grundar sig dessa pauser i att jag haft en hel del att stå i med sen mitt inträde som delägare på Gym1. Men främst så har jag helt ärligt kommit att känna en viss avsmak för att blotta mig socialt.

I bråda och krävande tider kan sociala medier helt enkelt komma att kännas fruktansvärt stressframkallande för min del. För tyvärr kommer en inte ifrån det faktum att en som företagare måste synas och höras stup i kvarten för att typ vara övertygande nog i sin yrkesroll eller så har en ingen chans på marknaden… Känns det i alla fall som! Men vem orkar sitta och uppdatera sina sociala medier med jobbrelaterade inlägg då redan 95% av ens dygn kretsar kring arbete? Inte jag i alla fall! Ej heller finner jag det givande att slå på ett fakesmile inför kameran för att som bildtext ljuga ihop en text om hur hög på livet jag är då jag stundvis inte haft en aning om vad det varit för veckodag, inte haft tid för egen träning eller över huvudtaget egen fritid eller kommit på mig själv med att sätta hårborsten i kylskåpet. Vem skulle jag försöka övertyga med det liksom?

För någon kan detta låta som ett bittert inlägg, men det vill jag med ens slå tillbaka. Detta är ett ärligt inlägg! Det jag kommit att skriva om här är bara en liten inblick i hur mitt liv beroende på de val jag gjort sett ut fram till det att sommarvärmen kom och lugnade ner tillvaron. Jag är mer en nöjd över allt jag lyckats åstadkomma under hösten, vinter och våren även om jag såklart önskat det vore ännu mer! Nu välkomnar jag dock sommaren med öppna armar utan några som helst förväntningar!

Summer! Surprise me!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s