Sorg- och tragedi…

…fyllda veckor fortsätter att tumla om en. En vecka efter min morfars bortgång välsignades han den eviga vilan, men trots tårar av sorg så fällde jag även tårar av lättnad. Begravningen var ett sista farväl och hans bortgång nu definitiv. Han är och förblir för evigt borta men för evigt i våra minnen.

Samma kväll sker dock något så otäckt som kommer skaka hela Raseborg och många många fler. En tragisk händelse som slutgiltligen kostar två unga människor livet, den ene som offer för den andra, den andra som offer för sig själv. Personerna i fråga är båda bekanta ansikten, den ena mer bekant än den andra, vilket gör att en berörs ännu mer av det som skett. En har svårt att tro att det som hänt är verklighet, och den egentliga sanningen bakom kommer ingen någonsin att få veta. Det finns bara en sanning och den enda riktiga sanningen vilar nu tryggt hos dem som inte längre finns bland med oss….

Mina tankar är hos bägges anhöriga ❤

Och till er alla andra är min hälsning den att sörj inte över att ni åldras, många får inte den chansen. Uppskatta varandra och ta vara på varandra, ty vi tilldelas bara ett liv. Amen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s