Vem behöver en PT?

Vem kan möjligtvis vara i behov av en personlig tränare? Detta kan vara ett frågetecken som dyker upp då en stöter på reklam liknande den här ovan. Till på det kan det hända att en lätt förkastar tanken om att anlita en PT eftersom antaganden liksom jag är ju inte någon elitidrottare eller inte har jag för avsikt att börja tävla inom fitness lätt tar över.

Detta är bara några exempel på frågetecken och tankar som kan uppstå och frågor jag ställts i samband med min marknadsföring av mig själv och mina tjänster. Svaret på den inledande frågan är dock enkel: Vem som helst kan behöva anlita en personlig tränare av olika skäl.

Någon kanske bara vill komma igång med sin träning och behöver lite hjälp på traven. En annan har kanske tränat länge men har tappat inspirationen och behöver peppande hjälp samt nya idéer. Också någon som genomgått en operation eller varit länge sjuk har flera orsaker till att anlita en PT för att på ett säkert sätt jobba upp kroppen igen efter ett påfrestande nederlag MEN då rekommenderar jag att tränaren definitivt bör ha än mer kunskap och utbildning än enbart licensierad personlig tränare.

Alltså, ifall en har mål som på egen hand kan kännas svåra att nå då är det på sin plats att anlita en PT. Det kan handla om större och mindre målsättningar och utgående från dessa planerar och bygger den personliga tränaren ett individuellt program.

Din ålder spelar ej heller någon roll! Ung som gammal kan anlita en PT. Och tanken om att personlig träning endast skulle innebära träningar i en konditionssal på gymmet är ej heller sanning, utan beroende på mål och önskemål körs träningen såväl inne som ute på alla de möjliga vis! Styrka och kondition kan tränas såväl inomhus som i sol, vind och vatten.

Så ifall du funderat ifall personlig träning skulle vara något för dig för att hjälpa dig på din väg mot dina mål, tveka inte! Alla investeringar som stöder din hälsa är värda att satsa på!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s