Min källa till toppen energi

Många som följer mig på sociala medier har knappast kunnat undgå att lägga märke till att jag sedan början av sommaren börjat använda kosttillskott av märket FitLine. För någon är detta märke kanske bekant från tidigare och för någon obekant, någon förhåller sig positivt till det medans någon annan vid blotta tanken bara vill förkasta det… Alla har vi olika syn på saker och ting, och tur är ju det eftersom denna värld inte vore lika intressant ifall alla tyckte allt för lika, eller?

Själv är jag en enorm skeptiker då det kommer till kosttillskott och talar för att en ska fylla sina energi-, vitamin-, mineral-, fiber-…. ja rent ut sagt alla ens näringsbehov med rena, naturliga produkter i form av livsmedel. Då jag första gången kom i kontakt med FitLine så marknadsfördes det som en del i något som i mina öron mer lät som ett bantningsprogram,  varför jag genast förkastade det. Dess riktiga innebörd fick jag dock lära mig i början av sommaren då jag kom att stöta på FitLine-entusiasten T där jag kom släpandes med trötta ben uppför trapporna till mitt jobb på Active Sport Club i Ekenäs. Ännu i detta skede hörde det till min vardag att ständigt gå omkring med en mer eller mindre trött och sjuk kropp eftersom jag förutom att instruera jumpor även har ett allmänt fysiskt krävande arbete och så jätte gärna vill träna min egen träning i gymmet i skadeförebyggande syfte. Därtill skall hundarna också ha sina promenader varje dag, vilket summa sumarum innebär en hel del fysisk aktivitet… Detta gör att mitt näringsbehov är stort och rätt så svårt att täcka med enbart vanlig mat, och jag kan lova att jag om någon äter massvis med rena produkter i form av grönsaker, rotfrukter, frukter, kött och spannmål.

Hur som helst så insisterade T att jag skulle prova dessa produkter först i en vecka, och därpå en månad. Jag var såld! Kunde inte bara tro att effekterna jag upplevde var sanna! Morgnarna som tidigare varit så sega var numera ett skutt ur sängen även före alarmet gick! Lätt i kroppen körde jag hurtiga morgoncardion tillsammans med vänner och hundarna! Jag kunde träna min styrketräning med god energi, och än bättre uppleva resultat av träningen! Att instruera jumpor i sommarhettan var inga problem för mig som tidigare upplevt andnöd och mjölksyra genast då temperaturen stigit om sommaren! Huvudvärk pga lågtryck och hösttrötthet, vad är det? . .. De positiva effekterna är många, och bäst av allt, de håller fortfarande i sig!

Självklart, skeptiker som jag är, har jag noga kontrollerat produkterna och dess tillverkare och kan bara konstatera att renare än såhär kan kosttillskott inte bli! De är rena livsmedel med bäst före datum som ständigt genomgår lika skarpa kontroller som läkemedelsindustrin! Dess effekter har även hjälpt idrottare på såväl elit som motionärsnivå att uppnå sina mål, och detta med stor säkerhet eftersom tillskotten är granskade och ej räknas som dopningsmedel, utan vanliga livsmedel. Därför har jag valt att föra ordet om dessa produkter vidare och är numera en självständig återförsäljare i ett sprudlande team. Jag har i och med detta fått träffa på en hel del pigga användare med olika bakgrund som upplevt enorma positiva effekter, och kan bara konstatera att effekterna håller i sig också efter 10 års användning, vilket för mig är en god hälsogaranti.

Senast idag då jag i samband med kvällens jumpor på Active Sport Club bjöd på lite smakprov av dessa produkter fick jag frågan om tillskotten är beroendeframkallande?  Mitt svar är, som vi säger här i Västnyland,  JoNej! Själva tillskotten är inte beroendeframkallande,  utan det är resultatet av att använda dem som på sätt och vis är det. Jag skulle aldrig sluta använda dem eftersom jag idag mår så mycket bättre i jämförelse med hur jag mådde för snart sex månader sedan, såväl fysiskt som psykiskt. Talar fortfarande för sunda motions- och kostvanor för en hållbar och hälsosam livsstil, men kan av egen erfarenhet varmt rekommendera FitLines kosttillskott till på det för att göra det hela ännu bättre. 

För den som är intresserad så kommer jag och T att hålla produktinfo vid tillfälle,  men självklart får en även kontakta mig och ställa frågor angående produkterna och deras användning (janet@jlfysio.fi eller janetl310789@gmail.com) samt gå in och kolla FitLines produkter via denna länk!

För mig är detta en del av källan till toppen energi varför jag mer än gärna vill dela med mig av den till alla intresserade! Och nej, FitLine är inte bara för toppidrottare, utan tillägnade hela jordens befolkning! 

Annonser

2 thoughts on “Min källa till toppen energi

  1. Hej.

    Har du koll på hur det är med bäst före datum? Jag har basics som gått ut för ett år sedan och activoze som gick ut i februari. Kan man använda dom ändå?

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s